top of page

Hoe het allemaal begon

Meer dan 100 jaar geleden is onze bakkerij ontstaan, vol met passie en liefde voor het vak. Overgrootvader Piet, bij hem begon het allemaal. Hij heeft de bakkerij overgenomen van zijn baas. Zoon Antoon volgde hem op, en loodste de bakkerij door de zware oorlogstijd heen. Antoon gaf het stokje op zijn beurt door aan zijn zoons Cees en Koos. 

Na een lange tijd samen in de bakkerij te hebben gewerkt, besloot Cees de bakkerij over te doen op zijn zoon Ton. Cees kon het niet laten om toch de hele dag lekker in de bakkerij samen met zijn zoon bezig te zijn en was hier dan ook bijna elke dag alsnog te vinden. Koos bleef nog een tijd werkzaam in de bakkerij samen met Ton, maar ging uiteindelijk ook uit de bakkerij. Inmiddels is dit alweer ruim 25 jaar geleden. 

Hoe het verder ging

Ton maakt samen met zijn vrouw Edith en het enthousiaste team van onze bakkerij, elke dag weer top producten die met blijdschap verkocht worden!

In de meer dan 100 jaar dat deze familie bakkerij bestaat zijn er zoveel mooie momenten geweest te veel om allemaal op te noemen! Elke dag weer staat het team met passie voor de klant klaar. Talloze prijzen, oorkondes en mooie beoordelingen met als kers op de taart het predicaat Hofleverancier. Dit hebben wij mogen ontvangen tijdens ons 100 jarig bestaan van de Commisaris van de (destijds) de koning.

bakker Ton-1.jpg

Hofleverancier

Over de jaren hebben wij talloze prijzen, oorkondes en mooie beoordelingen ontvangen met als kers op de taart het predicaat Hofleverancier. Op 1 september 2010 hebben wij tijdens ons 100 jarig jubileum, het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Het predicaat werd uitgereikt door de commissaris van de koningin Johan Remkes. De koningin kent het predicaat Hofleverancier uitsluitend toe aan kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in de regio en in de branche. De bedrijven moeten minimaal 100 jaar oud zijn en de eigenaar van onbesproken gedrag. Wij zijn dan ook enorm trots dat wij dit predicaat in ontvangst hebben mogen nemen.

logo hofleverancier op zwart_edited.jpg

Erkend gilde lid

Wij zijn trots om onderdeel te zijn van het Echte Bakkersgilde. Dit betekent dat wij voldoen aan alle strenge eisen die het Gilde stelt op gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Het hele jaar door komen Keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centru onze producten ophalen om ze in het laboratorium te keuren. Daarnaast worden onze winkels regelmatig beoordeeld op bediening, hygiëne, presentatie en uitstraling.

512x512bb.jpg
bottom of page